Terrassen

Wenst u een nieuw terras voor uw tuin, rond uw zwembad of voor uw appartement?

Houten terrassen

Hout is het ideale materiaal voor een warme en natuurlijke sfeer. Onze specialisten zullen houtsoorten zoals Ipé, Padouk en Itauba aanbevelen voor een vleugje exotisme, Lorkenhout (Lariks) en Thermowood (Noordelijke Rode Spar, thermisch behandeld) voor bescheidenere budgetten.

Ipé

Ipé is de referentie in terrashout, een klasse I hout uit Brazilië, duurzaam en zeer stabiel.

Padouk

Padouk is een klasse I hout uit Gabon, uiterst stabiel en duurzaam.

Itauba

Itauba is minder stabiel en minder regelmatig in zijn tinten dan Ipé maar het is een duurzaam klasse I hout uit Brazilië.

Lorkenhout

Lorkenhout (Lariks) is de meest dichte en duurzaamste naaldhoutsoort. Zijn prijs is democratischer dan sommige exotische houtsoorten.

Thermowood

Thermowood is een Noordelijke Rode Spar die een behandeling bij hoge temperatuur (220°) heeft ondergaan die de celstructuur van het hout verandert waardoor het veel duurzamer en stabieler wordt. (Klasse II).

Composiet bamboeterrassen

Dit type materiaal bestaat voor 60% uit natuurlijke bamboevezels en voor 40% uit hoogwaardige polymeren. Het is een zeer resistente terrasplank, geschikt voor intensief gebruik en ideaal voor zwembadomgevingen. Een groot voordeel is de kleurstabiliteit in het licht.

Massieve bamboeterrassen

Techniek die thermobehandeling combineert met hoge dichtheid compressie. De aldus behandelde latten hebben een perfecte dimensionale stabiliteit, een uitzonderlijke hardheid en zijn superieur aan vele andere houtsoorten voor buitengebruik.