Speciale editie

Visgraat parket extra breed in Europese eik, PRIME/1BIS kwaliteit.

Dikte: 11 mm inclusief ±4 mm edel hout
Breedte: 120 mm
Lengte: 600 mm
Levering en plaatsing vanaf 135€/m2 Excl. BTW

Ontdek deze parketvloer

Onthaal La Parqueterie du Brabant

Sinds 1997 is "La Parqueterie du Brabant" de specialist in het leggen van parketvloeren. Wij verzorgen uw project van A tot Z en helpen u bij de keuze van het hout en het soort parket. Dankzij onze afwerkingslijn kunnen wij u op maat gemaakte parketvloeren aanbieden.

Tailor Made Meer weten Phone 02 / 216 31 32 FR

Wie zijn wij?

"La Parqueterie du Brabant", DE specialist voor het leggen van houten vloeren werd in 1997 gecreëerd binnen de firma "Vanhumbeeck frères". Wij passen ons aan aan uw behoeften, ongeacht de vloerbedekking. De keuze van uw houten vloer is belangrijk omdat hij u een groot deel van uw leven vergezelt! Daarom ontvangen wij u in onze showroom in Brussel met een benadering die eerder op advies dan op verkoop is gericht.

Voorstelling

Parketvloeren

Houten vloeren staan synoniem voor een lange levensduur, schoonheid en warmte. La Parqueterie du Brabant presenteert u half-massieve parketvloeren (ook gestabiliseerde, samengestelde of meerlagige parketten genoemd), massieve en andere vloerbedekkingen. Een breed gamma houtsoorten, afgewerkte of onbewerkte fabrieksproducten, laat u toe zelf te beslissen over het aspect van uw vloer. Onze hightech werkplaats, uitsluitend bestemd voor de afwerking van de parketvloeren, biedt u een grote vrijheid van keuze op maat.

Ontdek de parketvloeren

Terrassen

Wij bieden een reeks gevarieerde, stabiele en duurzame producten aan. Kom ze ontdekken in onze showroom.

Ons team komt naar u toe om samen de configuratie van de plaatsen te analyseren om een zo nauwkeurige offerte voor te stellen.  Onze experts helpen u ook bij de creatie en installatie van uw terras.

Ontdek de terrassen

Onze diensten

Wij komen bij u ter plaatse om de werf te evalueren en een gratis bestek op te maken. Zo garanderen wij onze klanten een kwaliteitsservice. Daarenboven begeleiden wij de klanten bij de keuze, de plaatsing en afwerking van de parketvloer door één van onze 4 plaatsingsteams.

Onze diensten

Onze showroom

Het kiezen van een houten vloer is moeilijk: de investering is vaak belangrijk en we hopen geen verkeerde beslissing te nemen. De grootste showroom in Brussel zal u daarbij helpen.

Onze showroom

Onze realisaties

La Parqueterie du Brabant is al meerdere jaren actief en is zeer ervaren in het leggen en afwerken van parket. Laat u inspireren door enkele van onze mooiste realisaties.

Realisaties

Goed om weten

Het verschil tussen een parket en een plankenvloer.
Hoe uw parket goed kiezen.
Hoe zorg dragen voor uw parket.

Meer weten